Осветлен патот кон населбата Канео

Осветлен патот кон населбата Канео.

 

Проблемот со кој долги години се соочуваат жителите на населба Канео е решен со поставување осветлување.
Ќе се реши и безбедното движење по мостот за населбата Канео со цел подобра поврзаност со централното подрачје, најави градоначалникот Пецаков. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани