Презакажана третата седница на Советот

Поради тоа што на 22.11.2021 година (понеделник) се одбележува празникот „Ден на албанската азбука“, а поради тоа неможноста за присуство на седница на дел од членовите на Советот, а со цел да се овозможи присуство на сите советници, СЕ ПРЕЗАКАЖУВА 3-тата седница на Советот на Општина Охрид закажана за тој ден.

 

3-тата седница се презакажува за ден 24.11.2021 година (среда) со почеток во 8:30 часот.

Седницата ќе се одржи во зградата на Општина Охрид-голема сала.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани