Општина Охрид во сино по повод Светскиот ден на детето

Општинската зграда обоена во сино во знакот на Светскиот ден на детето.

Општина Охрид симболично осветлена во сино по повод 20 Ноември – Светскиот ден на детето. Го слушаме гласот на децата! Подобра иднина за секое дете, напиша градоначалникот Кирил Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани