Нови ЛЦД проектори за охридските училишта

Со финансиски средства на Општина Охрид во вредност од 89.090 денари набавени се ЛЦД Проектори со држач за првачињата од ООУ „Братство Единство“ и за четвртоодделенците од основните училишта „Св. Климент Охридски“ и „Христо Узунов“ од Охрид.

По претходно распишан тендер за изведувач е избрана фирмата ДООЕЛ „Албатрос“ од Скопје.

Целта на проектот е да се подобрат условите за реализирање на предвидената воспитно образовна програма за учениците од основните училишта во градов.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани