Пецаков на увид на грдежните активности за ппоставување на канализација

Градоначалникот на увид на грдежните активности за ппоставување на канализација на  улиците „Будва“ и „Винковачка“.

-Според проектот, на улицата „Будва“ фекалната канализација е во должина од 225 метри, а се поставуваат Ф300 цевки, додека на улицата „Винковачка“ е 135 метри и се поставуваат Ф200 цевки. Вкупната вредност на проектот изнесува 1 977 516 денари, информира Кирил пецаков. 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани