Дислоциран електричниот столб, кој беше опасност на улицата во Вевчани

Дислоциран електричниот столб во Вевчани, кој претставуваше опасност на самата улица.

 

-Пред 11 дена се обврзавме дека ќе го решиме проблемот околу дислокација на столбот од далеководот кој една година од изградбата на патот претставуваше сериозна опасност по безбедноста на возачите.
Пред неколку дека се дислоцира столбот, а денес со асфалтирањето проблемот целосно го решивме, информира градоначалникот Спасе Кочоски. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани