Се расчистува снегот низ охридските улици

Екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ на терен.

Се расчистуваат патиштата и тротоарите од новите снежни наноси од синоќа. Улиците се посипуваат со ризла и сол. 

Можно е да е слика од ‎2 луѓе, надвор и ‎текст кој вели „‎AeлиKaTec REDM NOTE و PRO AI QUAD CAMERA‎“‎‎

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани