Инспекциски контроли во угостителските објекти во Охрид

Полицијата и инспекторите ги ,,чешлаа” угостителите.

На 04/05.06.2022 година од 22 до 03 часот, СВР Охрид во соработка со Државниот пазарен инспекторат, извршија контрола во 17 угостителски објекти во Охрид. Притоа, констатирани се вкупно 21 прекршоци, за што издадени се соодветни прекршочни платни налози.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани