Првата дама ја поддржа кампањата за органодарителство

Националното здружение „Храбро срце“ доби поддршка и од првата дама.

Проф. д-р Елизабета Ѓоргиевска, вработена на Клиниката за детска и превентивна стоматологија ; професорка на Стоматолошкиот факултет при УКИМ во Скопје, со видео изјава ја поддржа кампањата за огранодарителство. 

ВИДЕО: 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани