Исчистен патот до „Јанков Камен“

Општина Вевчани го исчисти и уреди патот кон  излетничкото место „Јанков камен“. 

 

-Патот е прооден и безбеден за сите кои сакаат да уживаат во недопрената природа, информира градоначалникот Спасе Кочоски. 

Од општината засилено работат и на расчистување на отпадот и апелираат граѓаните да не фрлаат смет. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани