Санирани мостовите на Вевчанските извори

Санирани мостовите на Вевчанските извори.

Во споменикот на природата Вевчански Извори изградени се нови и извршена е реконструкција на постоечките мостови, огради, клупи и бродски светилки, информира градоначалникот Спасе Кочоски. 

Можно е да е слика од надвор и дрво

Можно е да е слика од надвор и дрво

Можно е да е слика од надвор и дрво

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани