Комуналец го „светна“ Охрид по невремето

Екипите на ЈП „Охридкси Комуналец“ неуморно на терен после вчерашното невреме. 

По силниот дожд и наносите веднаш се чистеше во центарот на градот и охридската чаршија. 

По силните врнежи и невремето што го зафати Охрид и охридско нашите екипи со расположливата механизација се на терен и во село Пештани.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани