Оштетен Мостот на желбите

Оштетен дел од Мостот на желбите во Охрид.

Синоќа непознат сторител го оштетил популарниот мост кој го поврзува градот со населбата Канео. Моментално мостот е непрооден.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани