„Од деца за деца“ – Хуманитарен турнир

Под мотото „Од деца за деца“, во организација на „Македонски темплари“ на 26 јуни ќе се одржи хуманитарен турнир Street basket 3×3 .

Тунирот ќе се одржи на 26 јуни во ОЕМУЦ „Св Наум Охридски“ во Охрид. Учеството на екипа чини 600 ден, а парите се наменети за центарот со аутизам во Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани