Реконструирана улицата „Даскалој – Обиколница“ во Вевчани

Реконструирана улицата „Даскалој – Обиколница“ во Вевчани.

 

 

-Продолжуваме со реализација и изградба на локалните улици во Вевчани.
Изградена е локалната улица „ Даскалој – Обиколница “
Поради причини од техничка природа, на двата канали сеуште не е попставена решетка. Се замолуваат граѓаните кои ја користат оваа делница, да се воздржат од користење на истата во текот на викендот се до Понеделник, кога изградбата ќе биде завршена во целост, информира градоначалникот Спасе Кочоски. 

Можно е да е слика од пат

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани