Комуналец го исчисти манастирскиот комлекс Свети Наум

После празникот и  посетата на огромен број верници, утрово вработените во ЈП Охридски Комуналец го чистеа манастирскиот комплекс Свети Наум. 

 

Се чистеше од самиот влез до дворот и целата околина на манастирот. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани