Започна асфалтирање на улицата „Мурџеј Дрење“ во Вевчани

Продолжува градежната експанзија во Вевчани. Се реконструираат, санираат, асфалтираат нови локални улици.

Деновиве започна асфалтирање на  улицата Мурџеј Дрење. Продолжуваме со реализација и изградба на локалните улици во Вевчани, информира градоначалникот Спасе Кочоски. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани