Заврши првата фаза од уредувањето на ул. „Прилепска“

Активностите за уредување на улицата “Прилепска” во прва фаза завршија денес.

-Со оваа фаза беше опфатено уредувањето на дел од тротоарските површини, речното корито и коловозот.Од септември продолжуваме со наредната фаза, односно доуредување на останатиот дел од улицата, информира градоначалникот Кирил Пецаков. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани