Еко свеста под секое ниво, кабаст отпад се одлага несовесно

ЕКО СВЕСТА НА НАЈНИСКО НИВО. Несовесни граѓани, кај ќе стигнат депонираат кабаст отпад.

 

-Во пресрет на туристичката сезона се справуваме со големи проблеми! Несовесни граѓани насекаде депонираат кабаст отпад и градежен шут!

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани