Завршува реконструкцијата на крак од ул ,,Дејан Војвода “

Завршува реконструкцијата на крак од улицата “Дејан Војвода”.

Денеска на улицата се поставуваше асфалтен слој и со тоа завршува реконструкцијата. Асфалтирана е површина од околу 340 метри квадратни, односно 85 метри должина и 4 метри ширина. Претходно на оваа улица се постави нова канализациона мрежа. Финансиски средства за реконструкција на улицата “Дејан Војвода” целосно се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани