Адекватно оградени контејнерите во центарот на Охрид

Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид, на иницијатива на локалната самоуправа и Градоначалникот на Општина Охрид, постави дрвена ограда околу контејнерите наспроти комплексот Летница.

-Со оглед на тоа што контејнерите се наоѓаат во строгиот центар на градот, каде и фрекфенцијата на луѓе посебно во летниот период е поголема, долги години се провлекуваше проблемот со преполните контејнери во текот на целиот ден , со што се оддаваше грда слика за градот.Горди сме како претпријатие што дадовме придонес да се подобри сликата за нас, како граѓани на Охрид и воопшто сликата на градот, информираат од ЈП Градски Пазар Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани