Од утре почнува со работа пајак службата

Од утре почнува да работи пајак службата во Охрид

Согласно одлуката со број 02-793/2 од Управниот одбор на ЈП “Билјанини Извори” за основање на нова подружница, Пајак служба, како посебна организациона целина на претпријатието и согласно одлуката на Советот на Општина Охрид со број 08-9420/10 за пренесување на правото на користење на товарно моторно возило за специјална намена – пајак, ЈП “Билјанини Извори” ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека од утре 19 јули (вторник) 2022 година ќе започне да функционира Пајак служба на територија на Општина Охрид. ЈП “Билјанини Извори” апелира до сите корисници на автомобили да се придржуваат кон сообраќајните правила во делот на паркирањето на возилата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани