Ќе се асфалтираат улиците „28 Април” и „Веле Марко”

Започнаа подготвителните активности за асфалтирање на улиците „28 Април” и „Веле Марко”.

Денеска се врши гребење на стариот асфалт, тампонирање и нивелирање на шахти. После завршување на овие активности следува поставување на нов слој асфалт, информира градоначалникот Кирил Пецаков. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани