Хуманитарните паркинзи од денес во функција

Хуманитарните паркинзи од денес во функција.

ЈП „Билјанини извори“ за прв пат воведе две паркинг места,  средствата  од паркирање ќе бидат наменети за хуманитарни цели. 

Од ЈП ги повикуваат граѓаните да ги користат овие паркиралишта а со тоа да донираат за хумантирани цели.

Можно е да е слика од улица и пат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани