Втор повик за користење на туристичкиот инфо центар

Општина Охрид по втор пат објави повик за бесплатно користење на киос- туритички инфо центар. 

 

Киоскот во центарот на градот се издава без никаков надомест во времетраење од три години. Намената за користење на објектот е во насока на обезбедување информации за опслужување на туризмот и посетителите. 

Сите детали ОВДЕ

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани