Прекин во водоснабдувањето во Елешец

Прекин во водоснабдувањето во Елешец.

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 09:00 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците во населбата Елешец, информираат од ЈП Водовод Охрид. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани