Вторник – Илинден неработен ден

Вторник 02 август – Илинден неработен ден за сите граѓани на Р Македонија. Големиот државен празник се одбележува на 2 август. Годинава нема споен продолжен викенд.

Денот на Републиката – 2 Aвгуст (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани