ФОТО: Ваква слика оставаат туристите во Охрид

Ваква слика оставаат туристите во Охрид. Собиранките во доцните часови носат купови отпад наутро.

Екипи на Јавното претпријатие “Охридски Комуналец” од рано утрово на терен ги расчистуваат големите количини смет кој беше направен во доцните часови.Апелираме за подостоинствено однесување во користењето на јавните површини, напиша градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани