Голем концерт на Четкар во Љубаништа

Голем Концерт на познатиот македонски џез гитарист Владимир Четкар Џез-Соул-Фанк Ансамбл во ‘Кампинг’ Љубаништа.
Настанот ќе се одржи на 12ти Август, а влезот е бесплатен.
Вратите се отвараат во 18:00
Концертот почнува во 19:30
Резервации на 075 362 584 / 074 233 991

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани