Вандали ги уништија клупите во градскиот парк Охрид

Урбаната опрема во градскиот парк на удар на вандалите.

Вандали повторно ја демолираат урбаната опрема во градскиот парк. Превртени се и уништени клупите најверојатно од страна на млади луѓе кои под дејство на алкохол во вечерните часови вршат уништување на клупите кои се потреба за сите граѓани.
Како Јавно претпријатие продолжуваме со акцијата за санирање на оштетените клупи и повторно АПЕЛИРАМЕ и понатаму, за подигање на свеста кај несовесните граѓани кои ги уништуваат јавните добра, информираат од ЈП Градски пазар.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани