Саниран мостот во село Вапила

Саниран мостот во село Вапила, повторно е безбеден за минување.

Екипа на ЈП Градски Пазар изврши комплетна санација на заштитната ограда на мостот во с.Вапила, со што е овозможено безбедно и непречено движење на локалните жители, информираат од ЈП Градски пазар Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани