Уреден тротоар во Далјан до Извидничкиот центар

Уреден тротоар во Далјан до Извидничкиот центар.

Претходно во комуникација со жителите од оваа населба, местото беше детектирано како критична точка за движење на пешаци.Вкупната површина изнесува околу 1000 метри квадратни, односно 510 метри должина и 2 метри ширина, информира градоначалникот на општина Охрид Кирил Пецаков.

Средства за овој зафат се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани