Видео интервју со директорката на фестивалот „Охридско лето“

На два дена до крајот на фестивалот „Охридско лето“, Охриднет објавува кратко видео интервју со директорката Наташа Поповиќ.

За тоа како измина ова 62 ро фестивалско издание, кои настани го одбележаа, какви се емоциите и впечатоците? Погледнете го интервјуто.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани