Пецаков во посета на клубот,,Стрмец”

Градоначалник Пецаков во посета на клубот,,Стрмец”.

Го посетив кајак кану клубот “Стрмец”, кој преку средства од Општина Охрид и преку донации купи 10 нови кајаци.Само преку континуирано вложување и константна поддршка на спортот и спортската инфраструктура ќе бележиме резултати, истакна градоначалникот.

Водените спортови се одличје на Охрид и мора да ги подобриме условите како би добиле подобри резултати.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани