Се одржа Олимпискиот пливачки маратон

Во Охрид, вчера се држа Олимпискиот пливачки маратон.

Имав чест да доделам награди за најдбрите во машка конкуренција на Олимпискиот пливачки маратон на 10 километри.
Им честитам на организаторите и на сите учесници. Полека но сигурно водените спортови се враќаат во Охрид, напиша градоначалникот Кирил Пецаков.

Маратонот го организира Пливачкиот клуб “Охридски бранови 2008”, а се одржа под покровителство на Општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани