Прво издание на ,,Охрид ТрчаТ Акватлон”

Се одржа првата спортска манифестација „Охрид трчаТ Акватлон“.

Денес, ги доделив медалите за најуспешните поединечно во категории, кои имаа најбрзо време во целокупното завршување на рутата, информира градоначалникот Пецаков.

На првото издание на манифестацијата беа пријавени 130 учесници во шест категории, мастерс, сениори, јуниори, кадети, деца1 и деца2.

Честитки до организаторите ателстки клуб „Охрид трчаТ“ и до сите учесници, напиша Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани