Комуналец ги ,,светна” училиштата

На прагот на новата учебна година ЈП Охридски Комуналец ,,ги светна” сите училишта и градинки.

Вработените со расположливата механизација извршија:
Метење и чистење
Косење на зеленилото
Миење на дворовите

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани