Успешно реализиран Меѓународниот меморијален боксерски турнир

Градоначалникот Кирил Пецаков, оствари средба со Владимир Цекич од боксерскиот клуб „Алексо Огненовски“.

На средбата разговаравме за успешната организација на Меморијалниот меѓународен боксерски турнир кој се одржа викендов. Се обврзавме, со заеднички заложби овој турнир да го претвориме во убава традиција на градот, информира Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани