Акцијаши од бившите југословенски републики во посета на Охрид

Акцијаши од бившите југословенски републики во посета на општина Охрид.

Акцијашите од Србија, Босна и Херцеговина и Словенија кои се во неколкудневна работна посета на Охрид, денес остварија средба со градоначалникот. Тие работат на расчистување на просторот во близина на хотел „Далјан“ од отпад и градежен шут.

Им се заблагодарив за нивниот ангажман и благородната општествена дејност со која се занимаваат и укажав на неопходноста до крајот на годината да се утврдат потребите на охридските акцијаши со цел да бидат предвидени средства од општинскиот буџет за наредната календарска година, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани