Нова фекална канализација на улица „Дејан Војвода“

Се поставува нова фекална канализација на улица „Дејан Војвода“ во Охрид.

Екипи на Јавното претпријатие „Нискоградба” реализираат активности за изведба на нова фекална канализација на дел од улица „Дејан Војвода”.
Со овој зафат се заменува старата и дотраена и се поставува нова.
Вредноста на проектот изнесува 700 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани