Забрането паркирање на улица „Даме Груев“ поради градежни зафати

Забрането паркирање на улица „Даме Груев“ поради градежни зафати.

Се известуваат жителите од улица „Даме Груев“ и останатите охриѓани дека во понеделник на 03.10. 2022 година околу потегот кај Старото Кино ќе започнат градежни активности за санација на фекалната канализација. Поради тоа во тој ден ќе биде забрането паркирање возила на оваа улица, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани