Нова фекална канализација на улица „Даме Груев“

Денеска започнаа градежните активности за поставување нова фекална канализација на улица „Даме Груев“ на потегот кај Старото кино. Вредноста на проектот е 900 000 денари и е дел од годишната програма на Секторот за комунални дејности сообраќај и улици при Општина Охрид.

Изведувач на градежните активности е фирмата „БОКОП“ од Струга и истите се очекува да завршат за десеттина дена.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани