Младинската од ОЕМУЦ на едукативно предавање за Галичица

Ученици од ОЕМУЦ на едукативно предавање за НП Галичица.


Во 8:15 денеска имавме едукативно предавање за Националниот парк Галичица, а потоа имавме рекреативно искачување на Велестово.
Се дружевме со младинците. Тоа беше група од 30 ученици. Целта е да се мотивираат младите на спортско-рекреативни активности, информира професорката Ирена Ралева Најдеска координатор на Младинската во ОЕМУЦ.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани