Општинско првенство во атлетика


Денеска на Градскиот стадион, се одржа општинското првенство во атлетика.

Учество зедоа учениците од општинските основни и средни училишта.

Мене ми припадна честа да ги врачам дипломите и медалите за најдобрите од основните училишта. Со овој настан ги поттикнуваме спортските активности кај децата и го развиваме спортскиот дух, истакна градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани