Се уредуваат детските игралишта во Охрид

Тековно одржување на детските игралишта.
Екипите на Паркови и зеленило со тековни активности за хортикултурно одржување на детските игралишта во градот и приградските населби.


Се уредуваа детските игралишта во населбите Црногорци, Видобишта, Лескајца, на ул.Булевар Туристичка и село Велгошти.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани