Пецаков со свое излагање на политичката академија „Стратегија и визија во време на криза“

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков имаше свое излагање на политичката академија „Стратегија и визија во време на криза“.

Имав чест и задоволство да учествувам со свое обраќање на Политичката академија 2022 – Стратегија и визија во време на криза, која денеска се одржа во Охрид.
Моето излагање беше на тема ,,Водење на општините – кохабитација со централната власт”.
Академијата е организирана од страна на фондацијата ,,Конрад Аденауер” и партискиот истражувачко-аналитички центар ,,Љубиша Георгиевски”, информира Пецаков.

Учесници на Академијата беа членовите на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани