Пецаков отвари средба со атлетичарот Јован Стојоски

Градоначалникот Кирил Пецаков оствари средба со атлетичарот Јован Стојоски, му вети поддршка.

Остварив средба со Јован Стојоски, атлетичар на атлетичарскиот клуб „Охрид“. Јован Стојоски до сега има освоено десетина медали на престижни натпреварувања и митинзи.
На средбата разговаравме за неговите успеси, учеството на Олимписките игри во Токио и за претстојните натпревари.
Поддршката што му ја дава Локалната самоуправа ќе продолжи и во иднина, сѐ со цел постигнување уште поголеми резултати, информира Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани