Се асфалтира крак од улица „Илија Смически“ во село Лескоец

Во моментов се одвиваат активности за асфалтирање на крак од улица „Илија Смически“ во село Лескоец.


Должината изнесува 310 метри и ширина од 3 метри. Вкупната асфалтирана површина изнесува околу 1000 м2. Оваа активност се спроведува во рамки на договорот за асфалтирање на улици и патишта на територија на Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани