Повеќенаменското игралиште во Велгошти го добива својот лик

Повеќенаменското игралиште во Велгошти веќе го добива својот лик.


Денес се постави подлогата на игралиштето. Во наредниот период продолжуваат завршните активности, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани