ВИДЕО: Одбележување на Свети великомаченик Димитриј во Охрид

На градскиот плоштад во Охрид денес се одбележа Свети Великомаченик Димитриј. Голем број верници се помолија во истоимената црква.

ВИДЕО:

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани